woensdag 28 oktober 2015

Nieuwe hoop op extra tijd

Eindelijk sinds april weer eens positief nieuws. Na twee soorten medicatie nieuwe hoop op extra tijd. Hoe blij kan een mens zijn als hij hoort dat de tumormarker is gehalveerd na twee taxol kuren op 75%. De leverwaarden zijn nog niet echt verbeterd maar de trombocyten zijn heel licht gestegen wat volgens de oncoloog hoop geeft op ruimte in het beenmerg. Deze uitslag geeft goede hoop dat de CT scan die over twee weken gemaakt gaat worden een beter beeld gaat laten zien en groen licht gaat geven om door te gaan met de kuren iets waarvan we tot voor kort niet al te veel hoop op dorsten te hebben. Samen met de oncoloog hebben we besloten om volgende week voor de kuur niet zoals we de laatste weken deden ter controle bloed te prikken maar er van uit te gaan dat de opgaande weg weer is ingezet. De afgelopen week is goed geweest, ik voelde al aan mijn lijf dat er verandering aan het optreden was. We zijn twee nachten naar de Veluwe geweest, even van huis in de rustweek, en hebben het fijn gehad. Kom maar op met de volgende drie giften ! Morgen mag ik weer.
Car

2 opmerkingen:

  1. Ik ben zo blij! Eindelijk een keer een beter bericht...laten we hopen dat de ct-scan een duidelijke verandering/verbetering laat zien. Kunnen we nog even tegen elkaar aan zeuren! Dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te lezen, eindelijk eens wat beter nieuws. Prachtige foto's van jullie uitje naar de Veluwe. Succes met de nieuwe giften!

    BeantwoordenVerwijderen