zondag 22 november 2015

Marrakesh

Het hoofd krijgt direct meer praatjes als het lijf weer wat energieker is.
Van de chemo vrijheid van afgelopen week moest dan ook gebruik gemaakt worden. Even weg tussen onze eigen vier muren.
Eisen waren: vliegtijden gedurende de dag, redelijke afstand, kleinschalige accommodatie waar ook rust gevonden kon worden en vooral ZON.
Nu 10 jaar terug kwam M. terug van een zakentripje met de woorden "daar moeten we ooit samen ook nog eens rustig gaan kijken". Na dagen twijfelen of een stedentrip nu wel zo verstandig was heb ik enige dagen voor vertrek op de boekingsknop gedrukt voor Marrakesh.
En zo verbleven we afgelopen week in een zeer verzorgde riad in de medina van Marrakesh op loopafstand van het Djemaa el Fna plein.
Voor het eerst sinds maanden kan ik zeggen dat ik de kanker op wat lichamelijke ongemakken na thuis heb kunnen laten.
We hebben genoten van het lekkere eten, de verzorging in de riad, de bijzondere wereld in Marrakesh, de avond uit eten in de buitenlucht met buren die heel toevallig ook in de stad verbleven en de zon.
Car

3 opmerkingen:

  1. Wat fijn om te lezen dat jullie heerlijk samen een week genoten hebben van de zon en lekker eten. Mooie foto's. Dat heb je maar mooi in the pocket!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. perfecte keuze zou ik zeggen, fijn dat jullie een beetje zon op jullie bolletjes hadden, dan laadt de batterij ook weer even sneller op....hier is het koud vandaag, afgelopen en komnde nacht dichtbij vriespunt en ik doe niks als ni4ezen vandaag maar het gaat wel weer over, dikke knuf...Mariet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heerlijk voor jullie!! Goed getimed ook, hier zoooooooo koud !!!

    BeantwoordenVerwijderen